Verzenden & Retourneren


 

Levertijd 

Bestellingen die geplaatst worden op werkdagen voor 14:00 (maandag t/m vrijdag) worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden via de diensten van post.nl. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag in huis. Zondag en maandag worden er geen pakketten bezorgd.
Voor Belgie geldt een levertijd van 1-2 werkdagen mits besteld voor 16:00u. Er worden geen pakketten op zondag en maandag bezorgd.
Uiteraard is het bovenstaande een indicatie van PostNL en kunnen wij je op basis van deze gegevens geen garantie verlenen t.a.v. de bezorging.Verzendkosten Nederland
€3,95 Brievenbus pakket

€5.95 Standaard pakket

Gratis verzending vanaf €50 

Verzendkosten Belgie

€10 Pakketpost naar Belgie

Gratis verzending vanaf €100 

 

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je mag je bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen.
Wij bieden geen (om)ruilservice.
De kosten van een NL retourlabel zijn € 5,95
(Bibs fopspenen en verzorgingsartikelen kunnen ivm de hygiene niet geretourneerd worden)


Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • Het product dient ongebruikt, ongewassen, voorzien van alle labels en verpakkingen te worden geretourneerd aan Little Folks.
  • Meld je retourzending vooraf aan o.v.v. je bestelnummer, doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
  • Voeg de pakbon/factuur toe aan jouw retourzending en meld het retour aan via info@littlefolks.nl. Je ontvangt dan een link voor het aanmaken van je retourlabel. Na het afrekenen van de retourlabel kan je jouw label uitprinten en plakken op de verpakking. 
  • Gelieve de verpakking te gebruiken waarin je jouw bestelling van ons hebt ontvangen, pak dit met zorg in.
  • Little Folks is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retouren. Wij adviseren om altijd de door ons gestuurde retour label te gebruiken. Hier zit een track & track code bij. Bewaar het verzendbewijs goed tot de retour bij ons is verwerkt.
  • Indien het totaalbedrag van de order na retour onder het verzendvrije bedrag van € 50,00 uit komt zullen wij alsnog verzendkosten van €5,95 in rekening brengen. Dit wordt verrekend met het terug te storten bedrag.
  • Retourneer je de gehele bestelling, dan krijgt je het volledige orderbedrag gecrediteerd
  • Na uw retourmelding heeft u max. 14 dagen om het product terug te sturen. Artikelen die niet binnen 14 dagen na melding geretourneerd zijn, zullen niet worden geaccepteerd.
  • Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van je retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug.